Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

20 Häggstavägen
Tullinge, Stockholms län, 141 32
Sweden

0706005455

Stockholm Based Mountain Bike Coaching Company focusing on riding technic and skills.

Våra kurser

Våra mountainbikekurser för alla nivåer i Flottsbro och Vaxholm

Mountainbikekurser för alla nivåer i Vaxholm och Flottsbro

Vi erbjuder 3 olika kategorier av kurser på tre platser i Stockholmsområdet: 

PublikaPrivata och Spårträning i Flottsbro och Bogesund


Publika kurser och spårträning

 

I de publika kurserna lär vi ut flera olika tekniker och färdigheter. Det finns alltid utrymme att ställa frågor och reda ut just dina specifika problem under dagen. För att du ska veta vilken kurs som passar dig bäst använder vi oss av ett graderingssystem. Om inget annat nämns, krävs  träning nivå 3

Vår spårträning är perfekt som uppföljning till de publika kurserna. Vi ger oss ut i naturen i ett varierande landskap och tar oss fram på naturstigar, grusvägar och spår. Du får möjlighet att träna och finslipa dina färdigheter ytterligare. Vi coachar dig genom dagen, filmar dig och hjälper dig att bli en ännu bättre och mer självsäker cyklist.Våra färdigheter spårträning kräver en minimal träning nivå 5


PROGRESS 

 

Det här är en viktig kurs då den hjälper dig att ständigt utvecklas på din cykel. Vi lär dig hur du blir allt bättre och trygg med din cykel vid varje tillfälle du ger dig ut i naturen.

 


FLOW 

Vi lär dig rätt teknik för att få och behålla fart, rytm och flyt genom alla olika sorters terräng du stöter på.

Video

 


AIRTIME FOR PAPPOR

Många MTB-åkare börjar sent i livet, eller kommer från den klassiska grenen. Tidigare naturstigs-, grusvägs- och spåråkare kanske vill ge sig ut i de stora hoppen för att addera lite adrenalin.

Den här kursen vänder sig till dig som kan kan hantera en cykel men som inte kan hoppa, eller som inte känner sig trygg i sina hopp.

Den ger dig en bra introduktion till hoppens värld för dig som tidigare inte hoppat längre/högre än din egen längd eller från ditt matbord.

Video

 


ROCKS OCH ROOTS 

Denna kurs sker i Vaxholm och pågår i fyra timmar, med ca 2,5 - 3 timmars pedaltid. Vi cyklar i en fantastisk natur och ger dig möjlighet att träna dina kunskaper att cykla uppför och nedför naturstigar, över rötter och stenar, alltid tryggt övervakad av vår coach som stannar och går igenom partier som kan kännas utmanande.

Vi rekommenderar denna kurs till dig som har gått Progress kursen.
Privata Kurser och Spårträning

De privata kurserna skräddarsys efter dina önskemål. Du kan komma ensam, men en vän eller i grupp (max 6 deltagare) och vi skräddarsyr träningen efter dina preferenser.

1-2-1 PRIVATA KURSER
 

Privat individuell coachning är ett bra sätt att snabbt utveckla dina färdigheter och identifiera dina problemområden. Vi har erfarenhet att reda ut de flesta frågetecken. Oavsett om det handlar om att våga hoppet med mellanrum, avgöra hur hög fart du behöver inför olika hinder eller om det bara är att lära sig svänga så kan vi hjälpa dig.

Oavsett nivå hjälper vi dig bli en bättre MTB-åkare.

Kontakta oss innan bokning för att diskutera era önskemål så att vi kan skräddarsy dagen med rätt innehåll och coach.