Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

20 Häggstavägen
Tullinge, Stockholms län, 141 32
Sweden

0706005455

Stockholm Based Mountain Bike Coaching Company focusing on riding technic and skills.

robert_sprung.jpg

AirTime för Pappor och mammor

We teach you to jump your MTB safely and confidently in a progressing training

Skills

AirTime för pappor och mammor

Passar åkare på nivå 4 till 7 

Passar de åkare som har gått PROGRESS- eller FLOW-KURSEN

Du är säker på spåret men du saknar självförtroende att ge dig på större hopp. Prova först Great Skill Day och AirTime om du är osäker på om du klarar av nivån och har det självförtroende som krävs.

Denna kurs är INTE begränsad till män med barn. Alla, oavsett kön och om du är pappa eller inte så är du välkommen att delta, så länge du vill lära dig att hoppa med din cykel. Kursens fick sitt namn då de som efterfrågar denna kurs mest är 35-åriga pappor.

Vem är den till för ?


Vad behöver jag?

En MTB av bra kvalitet och väl underhållen behövs för att åka teknisk terräng på ett säkert sätt. HT eller Full suspension, XC, Trail, 'Enduro' spelar ingen roll så länge den är säkert att åka på (om du är osäker, kontakta oss eller hyr en MTBhos Flottsbro Bike Rental Center)

 

En hjälm som alltid ska användas när du cyklar, samt som ska bäras när som helst på en cykel och vi rekommenderar även knäskydd och handskar.


Vad ska jag göra?

Kanin hopp, drops i låg hastighet, snabbare drops och ”table top” hopp och kanske också ett dubbelhopp eller två.